Residential Complex "Panorama Botevgrad"
072 391 424; +359 888 702 360

Имот в затворен комплекс - едно ново начало

Имот в затворен комплекс

Едно ново начало

Представете си блокът, в койтo живеете, да има собствен снегорин и през зимата целият район около него да бъде почистен. Достъпът, паркирането, предвижването около комплекса да бъде лесно, въпреки натрупания сняг. Представете си на партера на блока да има детска градина, която обучава децата по метода Монтесори. Това е метод на възпитание, чрез който децата развиват креативност, умения за разрешаване на различни проблеми, развиват критическо мислене и умения за оптимално разпределение на времето, за да могат след това като пъпноценни личности да внесат своя принос за обществото и околната среда.

Основният принцип на системата Монтесори са свободата и личният избор на детето.

Когато на детето се даде възможност да избира и да вижда резултата от избора си, неговото самочувствие и увереност се повишават и помагат на детето да е по-уверено, щастливо и независимо. Девизът на педагогиката на Монтесори е: "Помогни ми да се справя сам!".


Представете си, че всичко това е в Ботевград.


Да, това е комплекс "Панорама" - първият жилищен комплекс от затворен тип в Ботевград. Към другите предимства - денонощна охрана, поддръжка на общите части, се прибавят и нови. Най-важното обаче е, че и 2016 rодина започна с цени, които са с до 50% па-ниски от цените, с които стартираха продажбите в "Панорама". Жилищата в комплекса се продават на цени от 330 до 390 евро за кв.м.

Инвеститор на комплекса е френска компания, строителството е модерно, съобразено с всички европейски стандарти. Комплексът е газифициран, сградите са санирани и топлоизолирани.Близостта до София, добрата комуникация, спокойствието и изгледа на жилищата към планината правят "Панорама" все по-интересна и за столичани.
Падането на лихвите по депозитите активизира клиентите на банките да търсят алтернативни начини за съхранение на парите си. Класическият начин си остава инвестиция в недвижим имот и това вече се отразява нa пазара, отчитат брокерите нa недвижими имоти. Близостта до столицата се оказва решаващ фактор при покупката, тъй като повече от 1/3 от всички сделки с жилищни имоти са сключени в региона. Тази тенденция ще се запази и през 2016 година.
Най-търсени са жилищни имоти - двустайни и тристайни апартаменти - ново строителство, с добро качество и локация. Все по-предпочитани са жилищата в затворени комплекси, които осигуряват висок стандарт и качество на живот. Жилищните имоти в комплекса Панорама Ботевrрад са в абсолютно съзвучие с тази тенденция. Общото оживление на пазара на недвижими имоти напълно се потвърждава и от интензивността на продажбите в "Панарама". Само през декември в комплекса бяха продадени три апартамента.


08.02.2016

«

Назад към всички публикации